Dame Pupper

Fleshlight Norge

Vg startside sex etter keisersnitt

Har tatt keisersnitt for litt over 1 uke siden. Lurer nu på når man kan ha sex. Noen som vet?? Mangler: vg. Ennå anbefaler jordmødre og leger å vente med sex til seks uker etter fødselen. Jeg hadde en vanskelig fødsel som endte i akutt keisersnitt, og jeg var plaget  Mangler: vg. Ble sydd for stramt etter fødsel. Måtte mase seg til operasjon.

Hva er sukker erotikk chat

Jeg går ut i fra at din urinveisinfeksjon ikke skyldes GBS, fordi det svaret ville legen din ha fått. Regner ikke med det nå, men noe mer enn hvordan det er pr i dag. Guider: Lyd og bilde.

veldig få jenter er superkåte etter en fødsel, uavhengig om det ble keisersnitt eller vanlig, med tanke på at man ofte er sydd, man blør konstant, ting gjør vondt i. Men de fleste kvinner går opp i vekt etter en barnefødsel. Har du spørsmål om vektreduksjon etter fødsel, kan du benytte sjansen til å spørre. Ennå anbefaler jordmødre og leger å vente med sex til seks uker etter fødselen. Jeg hadde en vanskelig fødsel som endte i akutt keisersnitt, og jeg var plaget  Mangler: vg..


Match meetic beste vibrator


Er det riktig fremgangsmåte, eller skulle det vært tatt en prøve på bommulspinne i skjeden som sendes til dyrking? Når dere er kommet til køys:. Når du er klar, bør du begynne tilpasset.